Veli ÖğretmeniYoutube Veli Öğretmeni Kanalını Takip Edin :=)

Yarın Okullar Tatil Mi? (04.01.2016)

İstanbul’da yarın okullar tatil mi?

İstanbul Valisi Vasip Şahin, resmi twitter hesabından ‘İstanbul’da okullar yarın tatil mi?’ sorusuna yanıt verdi.

Vali Şahin, ”Meteorolojik tahminlere göre İlimizde yarın itibariyle kar yağışı beklenmediği için tüm okullarımızda eğitim-öğretime devam edilecektir” dedi.

Muş’ta yarın okullar tatil mi?

MUŞ (AA) – Muş’ta, kar nedeniyle yolları kapanan köy okulları ile taşımalı eğitim kapsamındaki okullarda öğrenci ve öğretmenlerin 1 gün idari izinli sayılacağı bildirildi.

İl Milli Eğitim Müdürü Cevdet Arslan, yaptığı açıklamada, il genelinde 4 Ocak Pazartesi eğitim ve öğretimin deva edeceğini ancak yolları kapalı köy okulları ile taşımalı eğitim kapsamındaki okullarda öğrenci ve öğretmenlerin idari izinli sayılacağını belirtti.

Siirt’te yarın okullar tatil mi?

SİİRT (İHA) – Siirt’te kapalı köy okulları ile taşımalı eğitim yapılan okullar bir gün süreyle tatil edildi.

Siirt Milli Eğitim Müdürlüğü’nden yapılan açılamada, merkez, Pervari, Şirvan, Baykan, Eruh, Kurtalan ve Tillo ilçesine bağlı kapalı köy yolları ile taşımalı eğitim kapsamında bulunan köylerde, 4 Ocak 2016 tarihinde bir gün süreyle okulların tatil edildiği bildirildi.

Kırklareli’de yarın okullar tatil mi?

KIRKLARELİ (AA) – Kırklareli il merkezi ve ilçelerdeki yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime bir gün ara verilmesi kararlaştırıldı.

Kırklareli Milli Eğitim Müdürü İbrahim Korkmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle il genelinde eğitime bir gün ara verildiğini söyledi.

Korkmaz, yoğun kar yağışının yanı sıra hava sıcaklığındaki düşüşün de devam ettiğine dikkati çekerek, Valiliğin oluşacak buzlanma nedeniyle, öğrencileri riske atmamak adına pazartesi günü eğitime ara verme kararı aldığını vurguladı.

Rize’de yarın okullar tatil mi?

RİZE (İHA) – Rize’de kar ve buzlanma nedeniyle 4 Ocak Pazartesi günü okullar bir gün süre ile tatil edildi.

Rize’de geçtiğimiz günlerde etkili olan soğuk ve yoğun kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkilemeye devam ediyor. Halen çok sayıda köy ve mahalle yolu araç ulaşımına kapalı bulunuyor. Öte yandan etkili olan buzlanma nedeniyle ulaşım güçlükle sağlanıyor.

Rize’de okullar ise buzlanma nedeniyle 4 Ocak Pazartesi günü bir gün süre ile tatil edildi. Okulların tatil edildiği haberini Rize Valisi Ersen Yazıcı twitter hesabı üzerinden duyurdu.

Trabzon’da yarın okullar tatil mi?

TRABZON (AA) – Trabzon’un 2 ilçesinde daha eğitime bir gün ara verildi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Araklı, Sürmene, Hayrat, Çaykara, Köprübaşı, Dernekpazarı ilçelerindeki tüm okullar ile Ortahisar ve Arsin ilçelerinde taşımalı eğitim kapsamındaki okullarda 4 Ocak, Of ilçesinde ise 4-5 Ocak’ta eğitime ara verildiği anımsatıldı.

Bu ilçeler dışında Vakfıkebir ve Çarşıbaşı ilçelerinde de 4 Ocak Pazartesi eğitime ara verildiği ifade edilen açıklamada, diğer ilçelerde eğitim öğretimin devam edeceği kaydedildi.

Tekirdağ’da yarın okullar tatil mi?

TEKİRDAĞ (AA) – Tekirdağ’ın 9 ilçesinde kar yağışı nedeniyle eğitime ara verilmesi kararlaştırıldı.

Tekirdağ Milli Eğitim Müdürü Halis İşler, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yoğun kar yağışı nedeniyle yarın Süleymanpaşa, Çerkezköy, Kapaklı, Çorlu, Ergene, Saray, Hayrabolu, Malkara ve Muratlı ilçelerinde eğitime ara verildiğini bildirdi.

İşler, Marmaraereğlisi ve Şarköy ilçelerinde ise yarın eğitime devam edileceğini aktardı.

Ordu’da yarın okullar tatil mi?

ORDU (AA) – Ordu’da kar ve buzlanma nedeniyle bazı ilçelerde eğitime bir gün ara verildiği bildirildi.

Ordu İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, il genelinde üç gündür etkili olan kar yağışının ardından meydana gelen buzlanmanın bazı olumsuzlukları beraberinde getirdiği ifade edildi.

Açıklamada, olumsuz hava koşulları nedeniyle Çamaş, Çatalpınar, Fatsa, Gülyalı, Kabadüz, Korgan ve Perşembe ilçelerinde 4 Ocak Pazartesi eğitim ve öğretime ara verildiği ifade edildi.

Artvin’de yarın okullar tatil mi?

ARTVİN (AA) – Artvin’in üç ilçesinde yarın eğitim ve öğretime ara verildiği bildirildi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, kar ve buzlanma nedeniyle Borçka, Arhavi ve Hopa ilçelerindeki tüm okullarda eğitime 4 Ocak Pazartesi ara verildiği belirtildi.

Açıklamada, diğer ilçelerde eğitimin devam edeceği kaydedildi.

Samsun’da yarın okullar tatil mi?

SAMSUN (İHA) – Samsun’un 9 ilçesinde okular kar yağışı dolasıyla tatil edildi.

Samsun’da olumsuz hava şartları nedeniyle bazı ilçelerde kar tatili uzatıldı. İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden alınan bilgiye göre, elverişsiz hava şartları nedeniyle Alaçam, Ayvacık, Bafra, Çarşamba, 19 Mayıs, Salıpazarı, Tekkeköy, Terme ve Yakakent ilçelerinde okullar 04 Ocak Pazartesi günü tatil edildi.

Şırnak’da yarın okullar tatil mi?

ŞIRNAK (AA) – Şırnak’ta olumsuz hava koşulları nedeniyle il merkezi ile bağlı belde ve köylerde eğitime bir gün ara verilmesi kararlaştırıldı.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, il merkezi ile bağlı belde ve köylerde 4 gündür yoğun kar yağışı ve buzlanmanın etkili olduğu hatırlatıldı.

Bu nedenle yarın ilk ve orta dereceli okullarda eğitime ara verileceği duyurulan açıklamada, engelli ve hamile memurların da bir gün idari izinli sayılacağı ifade edildi.

Edirne’de yarın okullar tatil mi?

EDİRNE (AA) – Edirne il merkezi ile ilçelerde, taşımalı eğitim yapılan okullarda eğitime bir gün ara verildi.

İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özcan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bölgede kar yağışının dün geceden bu yana etkisini sürdürdüğünü söyledi.

Meteorolojik tahminlere göre, yağışın yarına kadar artarak devam edeceğinin öğrenildiğini belirten Özcan, “Meteorolojik uyarılar da dikkate alınarak Edirne Valiliği kararıyla, kar ve buzlanma nedeniyle kent merkezi ile ilçelerinde taşımalı sistemde eğitime bir gün ara verildi” diye konuştu.

Meteorolojik uyarı

Trakya’da bugün sabah saatlerinden itibaren hafif şekilde başlayan kar yağışının, akşam saatlerinden itibaren etkisinini arttırması ve yağışın pazartesi sabahına kadar devam etmesi bekleniyor.

Van’da yarın okullar tatil mi?

VAN (İHA) – Van genelinde tüm okullar yarın için tatil edildi.

Van Milli Eğitim Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, kentte etkili olan kar yağışının ardından il genelindeki ilk ve orta dereceli tüm okulların 4 Ocak 2016 Pazartesi günü için tatil edildiği bildirildi.

Giresun’da yarın okullar tatil mi?

GİRESUN (İHA) – Giresun’da kış şartlarından dolayı okullar 1 gün süreyle tatil edildi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Yoğun kar yağışı sonrası yolların tamamıyla açılmamış olması ve buzlanma riski üzerine Giresun merkez ve köylerinde Valiliğimizce Pazartesi günü okulların tatil edilmesi kararı alınmıştır” denildi.

Bitlis’de yarın okullar tatil mi?

BİTLİS (İHA) – Bitlis’te etkili olan olumsuz hava şartları nedeniyle okullar tatil edildi.

Bitlis’te etkili olan kar yağışının beraberinde getirdiği olumsuz hava şartları nedeniyle il merkezi ve bağlı köylerde ilköğretim ve liseler 04 Ocak 2016 Pazartesi günü için tatil edildi.

Mardin’de yarın okullar tatil mi?

MARDİN (AA) – Mardin Valiliği, soğuk hava ve buzlanma nedeniyle Artuklu, Savur, Dargeçit ve Ömerli’de 2 gün, Midyat, Mazıdağı ve Derik ilçelerinde ise 1 gün eğitime ara verildiğini bildirdi.

Valilikten yapılan açıklamada, kar yağışının yanı sıra hava sıcaklığındaki düşüş ve oluşabilecek buzlanma nedeniyle yaşanabilecek olumsuzluklardan çocukların etkilenmemesi için eğitime ara verildiği belirtildi.

Açıklamada şunlar kaydedildi:

”Artuklu, Savur, Dargeçit, Ömerli ilçelerimizde 2 gün, Midyat, Mazıdağı ilçelerimizde 1 gün eğitim ve öğretime ara verilmiştir. Derik ilçe merkezinde eğitim ve öğretim devam edecek olup, Böğrek, Beskavak, Bozbayır, Ballı, Hisaraltı, Aşağımezra, Taşıt, Dumluca, Bozbayır, Üçtepe, Yassıtepe, Demirli, Subaşı, Şahverdi, Düztaş, Derinsu, Meşeli, Subatan, Şerefli, Akıncılar, Burç, Goktaş, Üçkuyu, Bozok, Çayköy, Akçay, Aktaş, Düztaşçivili, Şeyhhabib, Pirinçli, Çukursu, Çiçekli mahallelerinde eğitime 1 gün ara verilecektir.”

Açıklamada, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli personel ile hamile personelinde valilikçe idari izinli sayılacakları ifade edildi.

Bartın’da yarın okullar tatil mi?

BARTIN (AA)

Bartın’da kar yağışı nedeniyle ilk ve orta dereceli okullar 2 gün tatil edildi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, kar kalınlığının bir metreyi aşması ve yağışın devam etmesi nedeniyle yarın ve 5 Ocak Salı günü il genelindeki ilk ve orta dereceli okullarda eğitime ara verileceği bildirildi.

Açıklamada, uygulanacak telafi programıyla eksik derslerin tamamlanacağı vurgulandı.

Zonguldak’ta yarın okullar tatil mi?

ZONGULDAK (İHA) – Zonguldak Valisi Ali Kaban, 4 Ocak 2015 günü eğitim-öğretimin bir gün tatil edildiğini duyurdu.

Zonguldak’ta dört günden bu yana hayatı olumsuz etkileyen yoğun kar yağışı sebebiyle Vali Ali Kaban 4 Ocak 2015 günü okulların bir gün tatil edildiğini açıkladı. Twitter üzerinden tatil kararını açıklayan Vali Ali Kaban, “Yağan yoğun kar nedeniyle il genelinde 4 Ocak 2016 Pazartesi günü eğitim öğretim bir gün süreyle tatil edilmiştir. Engelli ve hamile kamu görevlilerimiz de 4 Ocak 2016 Pazartesi günü idari izinlidirler” dedi.

Kastamonu’da yarın okullar tatil mi?

KASTAMONU (AA) – Kastamonu’da, kar nedeniyle 3 ilçede bir gün, 3 ilçede ise 2 gün eğitime ara verildi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile kaymakamlıklardan alınan bilgiye göre, Kastamonu’nun Abana, Cide, İnebolu ilçelerinde yarın Bozkurt, Şenpazar, Çatalzeytin ilçelerinde ise 4-5 Ocak’ta tüm ilk ve orta dereceli okullarda eğitime ara verildi.

Azdavay ilçesinde ise köy ve taşımalı eğitim kapsamındaki okullarda eğitim öğretime iki gün süreyle ara verilmesi kararlaştırıldı.

Batman’da yarın okullar tatil mi?

BATMAN (İHA) – Batman’ın Sason ilçesinde kar yağışı nedeniyle eğitime iki gün ara verildi.

Sason İlçe Kaymakamı Tekin Dundar, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “İlçemiz genelinde etkili olmaya başlayan yoğun kar yağışı ile birlikte, yaşanan don ve buzlanmaya karşı herhangi bir olumsuzluğa ve mağduriyete yer vermemek amacı ile ilçe merkezindeki ve köylerdeki tüm okullarımızda eğitim-öğretime 04-05/01/2016 günleri olmak üzere iki gün süre ile ara verilmesi kararlaştırılmıştır” dedi.

Sinop’ta yarın okullar tatil mi?

SİNOP (AA) – Sinop il merkezi ile 4 ilçedeki okullarda kar nedeniyle eğitime bir gün ara verildi.

İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Türkkan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bölgede kar yağışının üç gündür etkisini sürdürdüğünü söyledi.

Özellikle sahil kesiminde yer alan ilçelerde yoğun kar yağışı olduğunu belirten Türkkan, “Bu nedenle yarın il merkezi ile Ayancık, Türkeli, Gerze ve Erfelek ilçelerinde eğitime bir gün ara verilme kararı alınmıştır. Söz konusu ilçelerdeki okulların tamamı tatil edilmiştir” dedi.

Türkkan, diğer ilçelerde ise eğitim, öğretimin devam edeceğini kaydetti.

Bu arada Sinop Üniversitesinde yarın yapılacak sınavların da bir gün ertelendiği ifade edildi.

Kaynak

Add a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir